Over ons

IMG_7027 (1)

Hi!

 

Welkom op onze website.
Leuk dat je er bent! Wij zijn Roy, Sharon, Stan (5 jr.) & Roan (3 jr.) Broekroelofs en wij zijn de eigenaren van Strob. Dé brouwerij in Bergentheim. Wij wonen samen aan de Stationsweg in Bergentheim. Naast ons werk als ambulancechauffeur, schoolleider en onze uit de hand gelopen hobby - de brouwerij, gaan wij graag met zijn vieren op pad en doen wij vaak leuke dingen met onze fijne vrienden, vriendinnen en familie. 

Het brouwen en verkopen van je eigen speciaalbier waar mensen van genieten… Het is al sinds 2012 een droom van Roy. Vanaf dat jaar begon zijn brouwavontuur met een ‘doe-het-zelf brouwpakket’ dat hij kreeg van een vriend. Ondanks dat dit voor geen meter smaakte, wekte dit zijn interesse voor het proces van bier brouwen.  Vanaf toen heeft Roy veel over bier (brouwen) gelezen en heeft hij hobbymatig met verschillende recepten en ingrediënten geëxperimenteerd. Onze omgeving werd steeds enthousiaster over zijn bier en wij (hierdoor) zelf ook.

foto 4
20220130_104157

Het begon eigenlijk met een geintje over dat we een eigen 'brouwerijtje' zouden starten. Ieder geintje heeft zijn seintje en zie hier.. Onze eigen, kleinschalige en professionele brouwerij is een feit! Roy zijn kracht en kwaliteiten liggen vooral in het ontwikkelen van recepten, het brouwen en al de praktische zaken en techniek eromheen. Sharon doet de communicatie, administratie en organisatie eromheen. Zo zijn wij, samen met Stan en Roan die graag 'helpen' met etiketteren en de flesjes in dozen doen, een leuk bierbrouwteam!

Door deze leuke samenwerking zijn we nu zover dat we meer mensen blij kunnen maken met onze unieke bieren van Brouwerij Broekroelofs - Strob.
Hoe leuk is dat? Best wel leuk dachten wij in ieder geval!

Wij hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij na het proeven van onze biertjes!

bier en glas

Proost (op jou)!

Natuurlijk met vriendelijke groet,
Roy, Sharon, Stan & Roan
Broekroelofs

%d bloggers liken dit: